Waka Waka

WakaWaka Light en WakaWaka Power+

WakaWaka betekent ‘helder licht‘ in Swahili. De producten op zonne-energie van WakaWaka beschikken over de meest efficiënte solar led-lamp ter wereld.

Voor alle verkochte WakaWaka Powers en WakaWaka Lights geldt; SHARE THE SUN! Wanneer u een WakaWaka koopt, helpt u zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit.

Offerte aanvragen?

Inspireer uw klanten op een verantwoorde manier en geef ze een give away met een dubbele boodschap. WakaWaka is per stuk verpakt in een mooie geschenkverpakking. U kunt ook een mooie sleeve om de verpakking laten bedrukken met uw logo.

Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met uw leverancier van relatiegeschenken of reclamebureau.

Waka Waka Light en Waka Waka Power+

WakaWaka Light de meest efficiënte solar led lamp ter wereld. Eén dag opladen in de zon geeft tot wel 80 uur zeer fel, veilig en duurzaam licht.

WakaWaka Power+ beschikt naast ’s werelds meest efficiënte solar led lamp ook over een oplader voor smartphones, tablets en vrijwel elke andere gadget met een USB-aansluiting. Naast het opladen via het zonnepaneel kan de WakaWaka ook via het stopcontact opgeladen worden. De WakaWaka heeft vier verschillende lichtstanden, van zaklamp tot leeslamp.

De Waka Waka’s zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en geel.

Laat de WakaWaka Light of Power+ bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of (reclame)slogan. Een prachtig relatiegeschenk en eindejaarsgeschenk.

✓ Waka Waka Light zwart
✓ Waka Waka Light geel
✓ Waka Waka Power+ zwart
✓ Waka Waka Power+ geel