Fair Trade tassen

Fair Trade schoudertassen

Hippe en duurzame Fair Trade schoudertassen zullen de aandacht naar zich toe trekken! De Fair Trade tassen zijn hét ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook bent u verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Offerte aanvragen?

Informeer over de Fair Trade tassen bij uw leverancier van relatiegeschenken of reclamebureau.

✓ De Fair Trade schoudertassen kunnen aan de binnenzijde van de flap worden bedrukt met uw logo of slogan.

Vraag een offerte op of informeer naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een monster op te vragen via uw leverancier.

Fair Trade schoudertas Cambodia

Cambodia Eagle

Kies bewust en kies eens voor een fair trade en duurzame tas. Deze fair trade schoudertas Cambodia Eagle heeft een ruime inhoud en is geschikt voor kantoor, school en vrije tijd. De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. De schoudertas is gemaakt van gerecyclede visvoerzakken. Het gewicht is 375 gram.

Fair Trade schoudertas Cambodia

Cambodia K-Cement

Fairtrade FR Bags1

Kies bewust en kies eens voor een fair trade en duurzame tas.
Deze fair trade schoudertas Cambodia heeft een ruime inhoud en is geschikt voor kantoor, school en vrije tijd. De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. De tas is gemaakt van gerecyclede cementzakken. Het gewicht is 375 gram.