Fair Trade producten

Fair Trade producten

Hippe en duurzame Fair Trade producten zullen de aandacht naar zich toe trekken! De Fair Trade mondkapjes, verszakjes en tassen zijn hét ideale relatiegeschenk omdat de producten erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook bent u verantwoord bezig omdat de producten van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Offerte aanvragen?

Informeer over de Fair Trade mondkapjes bij uw leverancier van relatiegeschenken of reclamebureau.

Vraag een offerte op of informeer naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een monster op te vragen via uw leverancier.

Fair Trade mondkapjes zwart, wit en navy

Kies bewust en kies voor een Fair Trade en duurzaam mondkapje. De mondkapjes zijn fair trade gecertificeerd en geproduceerd en gemaakt door kansarme mensen in Cambodja.

Laat de mondkapjes bedrukken met uw logo op de voorzijde links en/of rechts in 1 tot 5 kleuren.

Wasbaar, herbruikbaar, dus duurzaam. Verkrijgbaar in de kleuren navy, wit en zwart.

Biologische olijfolie met een verhaal

De extra vierge olijfolie komt van de biologische olijfgaarden van de boeren op Lesbos. De boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun olijfolie. Daardoor kunnen ze blijven investeren in duurzame olijfolie met de unieke smaak van de kolovi-olijf.

Daarnaast geef je voor elke verkochte fles een maaltijd aan een vluchtelingengezin met kinderen op Lesbos.

Verkrijgbaar in 200ml en 500ml flessen.

Fair Trade verszakjes

Het Fairtrade Cotton keurmerk op de 100% organic cotton producten, geeft aan dat de katoen die gebruikt is in het product volgens strenge duurzaamheidseisen geteeld is.

Global Organic Textile Standard (GOTS), het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. GOTS is de standaard waarbinnen organisch katoen moet worden geproduceerd. De verszakjes zijn gecertificeerd met een GOTS keurmerk en geeft de garantie dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. GOTS controleert alle stappen gedurende het productieproces van textiel.

Offerte aanvragen?

Informeer over de Fair Trade verszakjes bij uw leverancier van relatiegeschenken of reclamebureau.

Vraag een offerte op of informeer naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een monster op te vragen via uw leverancier.

Fair Trade verszakje Fresh

Fair Trade katoenen verszakje Fresh met koordsluiting. Handig en duurzaam voor het meenemen van brood, fruit en groenten in de supermarkt. De herbruikbare supermarktzakjes zijn aan beide zijden in 1 kleur tot full colour te bedrukken op een maximaal formaat van 20 x 30 cm.

De zakjes zullen veelvuldig gebruikt worden, daarmee komt uw logo keer op keer onder de aandacht!

Fair Trade verszakje Fresh Mesh

Dit Fair Trade katoenen verszakje Fresh Mesh met koordsluiting is handig voor het meenemen van groenten en fruit in de supermarkt.

Met transparant gaasdoek aan de ene zijde zodat de inhoud zichtbaar is. De herbruikbare zakjes zijn aan één zijde in 1 kleur tot full colour te bedrukken op een maximaal formaat van 20 x 30 cm.

Fair Trade tassen

Fair Trade schoudertassen

Hippe en duurzame Fair Trade schoudertassen zullen de aandacht naar zich toe trekken! De Fair Trade tassen zijn hét ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook bent u verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal gemaakt zijn en op een eerlijke wijze geproduceerd worden!

Offerte aanvragen?

Informeer over de Fair Trade tassen bij uw leverancier van relatiegeschenken of reclamebureau.

✓ De Fair Trade schoudertassen kunnen aan de binnenzijde van de flap worden bedrukt met uw logo of slogan.

Vraag een offerte op of informeer naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een monster op te vragen via uw leverancier.

Fair Trade schoudertas Cambodia Eagle

Kies bewust en kies eens voor een fair trade en duurzame tas. Deze fair trade schoudertas Cambodia Eagle heeft een ruime inhoud en is geschikt voor kantoor, school en vrije tijd. De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. De schoudertas is gemaakt van gerecyclede visvoerzakken. Het gewicht is 375 gram.

Fair Trade schoudertas eigen ontwerp

Dit model schoudertas is op de flap geheel te personaliseren naar jouw wensen. Full colour bedrukking op de flap die doorloopt op de bovenkant. Tevens kan uw logo bedrukt worden op de schouderriem.

De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. De schoudertas is gemaakt van gerecyclede visvoerzakken.

Creëer een unieke tas met uw eigen ontwerp.

Fair Trade schoudertas Cambodia K-Cement

Fairtrade FR Bags1

Deze duurzame en Fair Trade schoudertas Cambodia K-Cement is ruime aan de binnenkant en is daarom zeer geschikt voor kantoor, school en vrije tijd. De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. De tas is gemaakt van gerecyclede cementzakken. Het gewicht is 375 gram.